Menekültek a rendőrök elől, de azzal védekeztek, hogy "friss levegőre" vágytak

bűnügy
2015 április 03., 08:31

Csütörtök délután Kisvid külterületén szerettek volna megállítani a marcali rendőrök egy autót, de az a felszólításra nem állt meg. A kergetett autó behajtott az erdőbe, ott a benneülő férfi és nő kipattant és futva menekültek. A rendőrök utolérték a a 46 éves férfit és az 54 éves nőt. Arra a kérdésre, hogy miért menekültek azt válaszolták, hogy csak "friss levegőre" vágytak. Közben kiderült, hogy az autójukon egy másik autó rendszámát használták. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.