Tengernyi füvet talált a rendőrség

2015 április 3., péntek 7:11
89

A soproni rendőrök egy bejelentés alapján 146 tőből álló kanabiszültetvényt számoltak fel Fertőrákoson. A 2,5-3 méter nagyságú, szüretelés előtt álló növényeket a Rákos-patak partján, sűrűn benőtt erdős-bozótos területen, karókhoz és faágakhoz kikötve nevelték.

tengernyi marihuána 2

Az ültetvényre érkező férfit és nőt tavaly október 3-án 17:15-kor fogták el. A pár soproni lakásán kábítószergyanús növényi törmeléket és kör alakú darálót foglaltak le. Mindketten beismerték, hogy néha fogyasztanak kábítószert. A toxikológiai vizsgálat is kimutatta, hogy a vizeletükben volt THC, és a lefoglalt növények hatóanyagtartalma is meghaladta a jelentős mennyiség alsó határát.

tengernyi marihuána

A győri rendőrség a 33 éves S. Péter és a 22 éves barátnője, T. Evelin soproni lakosok ellen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása miatt folytatott nyomozást lezárta, most emelnek vádat – írja a police.hu.

Egy tök másik hír

A rendőrök tegnap egy verőcei ház pincéjében is találtak kanabiszt, egy 32 éves fővárosi férfit és egy 28 éves dunakeszi nőt vettek őrizetbe, mert 71 tő kendert nevelgettek – írja a police.hu.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt