Nem keresik tovább a Germanwings gép áldozatait

külföld
2015 április 04., 18:32

Leállították a nyomozók a lezuhant Germanwings gép áldozatainak keresését a francia Alpokban. A következő napokban a gépen utazók személyes tárgyait gyűjtik össze, miközben a Lufthansa a francia államügyész engedélyével megbízott egy céget, ami elszállítja a hegyről a gép roncsait. A művelet akár két hónapig is eltarthat.

photo_camera AFP PHOTO /DENIS BOIS /GRIPMEDIA / AFP TV

A hatóságok a helyszínen talált 150 DNS-mintakészlet alapján végzik a halottak azonosítását. A vezető ügyész felhívta figyelmet, hogy ez a szám nem jelenti azt, hogy biztosan megtalálták az összes áldozatot. Ha a DNS-minta alapján valamelyik holttestet azonosítják, a hatóságok azonnal értesítik a családot. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.