Riadalmat okozott a húsvéti sonka

életmód
2015 április 05., 14:38
comments 59

Sűrű füst tört elő egy tatabányai társasház első emeletéről. A rendőrök gyorsan kiértek, kopogtattak, nem válaszolt senki, hát szépen berúgták a bejárati ajtót.

Ami pedig ez után történt, azt jobb, ha a Kemma.hu mondja el:

"Kiderült, hogy a 78 éves férfi a konyha- és a szobaajtót is becsukta, míg a húsvéti sonka a tűzhelyen főtt, ezért nem vette észre a füstöt, és nem hallotta a rendőröket. Miután a bácsit biztonságba helyezték, a járőrök visszamentek a lakásba, elzárták a gáztűzhelyt és kinyitották az ablakot. A lakáshoz érkező tűzoltók az erősen füstölő lábast kivitték a ház elé, a lakást pedig alaposan kiszellőztették."

(Kemma.hu.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt