Árokba esett, betonvas szúrta át a combját

baleset
2015 április 08., 20:48
comments 24

Súlyos sérülésekkel vittek kórházba egy férfit, aki este a Pest megyei Vasadon, a Monori úton, egy építkezési területen (egyelőre ismeretlen körülmények között) egy közel 3 méter mély árokba esett, és olyan szerencsétlenül esett, hogy egy betonvas átszúrta a combját. Miután a mentősök stabilizálták az állapotát, a monori tűzoltók feszítővágóval átvágták a vasat. A férfit a combjába fúródott vasdarabbal együtt kórházba vitték, a sérülései súlyosak. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.