Kubatov: Az új sas marad, a Fradit sokan nézik, az ultrákkal nem tárgyalok többé

futball
2015 április 08., 07:15
comments 199

Interjút adott a Rádió Q-nak Kubatov Gábor, a Fidesz parlamenti képviselője és egyben a Fradi elnöke. Sajnos csak az utóbbi tisztségével kapcsolatban kérdezték, a Kubatov-listákról nem. Azért így is mondott érdekességeket.

"...a mi mérkőzésünk televíziós nézettsége majdnem a duplája egy Real–Barcának."

A 444 információi szerint ez egyszerűen nem igaz. És még kevésbé lenne az, ha a Fradi meccseit nem a közmédia adná.

"Három és fél évig tárgyaltam, eljátszották a bizalmamat, már nem ülök le velük."

Ezt a csapat ultráiról mondta Kubatov, akikkel azóta eszkalálódott a háborúja, amióta azok a vénaszkenner miatt nem hajlandóak bemenni a stadionba. A Groupama Arenába.

"Több mint egyhavi fizetésemet, ötszázezer forintot tettem bele az átvilágításba öt évvel ezelőtt."

Szóval a Fradi elnöke azt állítja, hogy papíron még félmillió forintot sem visz haza havonta.

"Elsősorban a barátom, másodsorban bizalmi ember, valamint elnökségi tag. Ő végzi az operatív tevékenységet. Középiskolát végzett, de nem tudom pontosan a végzettségét."

Ez Nyíri Zoltánról, a szurkolók által talán legjobban utalt Fradi-vezetőről mondta. Viszont azt a kérdést, hogy "Nem zavarja-e, hogy a Fradi Securityban bűnözők vannak?" próbálta leszerelni, pedig hát az a helyzet, hoga Fradinál tényleg nagyon súlyos arcok dolgoznak.

Végül pedig az is kiderült, hogy az új sas marad.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.