Lubitz vizelethajtót csempészhetett a kapitány italába

katasztrófa
2015 április 08., 18:59

Ezt abból következtették ki, hogy a Germanwings Airbus 320-asának másodpilótája nem sokkal a végzetes repülés előtt egy jelentés szerint vizelethajtó gyógyszerekre keresett rá az interneten, a feltevések szerint ezzel intézte el, hogy a kapitány elhagyja annyi időre a pilótafülkét, amíg ő a repülőgépet hegynek tudja vezetni. A düsseldorfi ügyészség nem kommentálta a jelentést.

photo_camera Fotó: Foto Team Mueller / AFP

A március 24-i tragédiában a gép mind a 150 utasa azonnal meghalt. Azt még mindig nem tudni, Andreas Lubitzot mi vitte rá az ön- és tömeggyilkos merényletre. (Mirror)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.