Lubitz vizelethajtót csempészhetett a kapitány italába

katasztrófa
2015 április 08., 18:59
comments 152

Ezt abból következtették ki, hogy a Germanwings Airbus 320-asának másodpilótája nem sokkal a végzetes repülés előtt egy jelentés szerint vizelethajtó gyógyszerekre keresett rá az interneten, a feltevések szerint ezzel intézte el, hogy a kapitány elhagyja annyi időre a pilótafülkét, amíg ő a repülőgépet hegynek tudja vezetni. A düsseldorfi ügyészség nem kommentálta a jelentést.

photo_camera Fotó: Foto Team Mueller / AFP

A március 24-i tragédiában a gép mind a 150 utasa azonnal meghalt. Azt még mindig nem tudni, Andreas Lubitzot mi vitte rá az ön- és tömeggyilkos merényletre. (Mirror)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt