Áder János rábámul Szingapúrra, Szingapúr pedig visszabámul Áder Jánosra

külföld
2015 április 09., 09:46
comments 80

A köztársasági elnök megérkezett a városállamba, ahol találkozott Tony Tan Keng Jam köztársasági elnökkel és Li Hszien Lung miniszterelnökkel is. Ezeken olyan témák kerültek szóba, mint gazdaság, tudomány, informatika, klíma, élet a bolygón, oktatás és a vízgazdálkodás. Magyarországnak pedig óriási exportlehetőségek adódnak Szingapúrban, persze. Ha valaki szívesen olvasna a térségről, a szingapúri valóságról nemrég írt hosszabban a helyszínen járt Plankó Gergő. (Fotó: Bruzák Noémi/MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.