Bizonyító erejű fotók a miskolci ételosztás által okozott pusztításról

2015 április 9., csütörtök 12:52
160

Kriza Ákos, Miskolc fideszes polgármestere először minden tőle telhetőt megtett azért, hogy a Gyermekétkeztetési Alapítvány ne osszon ételt a városban, majd amikor a helyi civilek mégis megszervezték az akciót, azt botrányosnak nevezte, és közölte, hogy az ételosztás több százezres kárt okozott, mert a sorban állók összetaposták a rózsaágyásokat.

Élelmiszert osztottak civilek Miskolcon

A minap.hu nevű miskolci lap is botrányosnak nevezte az ételosztást, és megdöbbentő képekkel illusztrálta, ahogy az emberek tülekednek az ételért.

Néhány képaláírás a lapból:

"Minden volt, csak rend nem."

"Éhező gyermekek kapták meg a csokitojásokat? Nem biztos."

"Övék volt a tér kedden, tönkre is tették."

A Miskolcnak Hangja Van! Facebook-csoport most közzétette az ételosztás után készült képeket. Olyan nagy pusztítás nem látszik rajtuk, az egyetlen érdekesség a rózsaágyásban gubbasztó ember, aki forrásunk szerint nem más, mint a helyi hivatalos fotós, amint éppen makrofelvételeket készül a virágok között végzett irtózatos pusztításról. (Ezt az információt sajnos nem tudtuk ellenőrizni, úgyhogy aki többet tud, szíveskedjék jelentkezni.)

Fotó: Miskolcnak Hangja Van!; olvasónk Fotó: Miskolcnak Hangja Van!; olvasónk Fotó: Miskolcnak Hangja Van!; olvasónk Fotó: Miskolcnak Hangja Van!; olvasónk Fotó: Miskolcnak Hangja Van!; olvasónk

 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt