A betörőbiztos hálószobája szekrényébe zárkózva hívta a rendőröket Sandra Bullock

bűnügy
2015 április 10., 11:55
comments 64

„Valaki betört a házamba. A szekrényben bújtam el” – ezzel a mondattal kezdődik Sandra Bullock segélyhívásának felvétele, amit zaklatója, Joshua Corbett előzetes bírósági meghallgatásán játszottak le.

Bullockhoz még tavaly júniusban tört be zaklatója, akit most betörés, zaklatás és fegyverbirtoklás miatt is bíróság elé állítottak. Bullock a felvételen azt is elmondja, hogy a biztonsági ajtóval védett hálószobájában bújt el a szekrényben, és hogy a biztonsági ajtót is magára zárta.

„Hallom, hallom őket. Hallok valakit dörömbölni az ajtón” – mondja a hallhatóan zaklatott Bullock a felvételen.

A rendőrök még Bullock otthonában tetten érték Crobett-t, akinél a házkutatás során egy láda fegyvert is találtak, köztük több gépfegyvert is.

Corbett a tudósítások szerint unottan hallgatta a lejátszott segélyhívást, amúgy pedig tagadja a vádakat. (Via Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.