Félig Orbán Viktor, félig Növényi Norbert, ki az?

media
2015 április 10., 17:24
comments 81

Szóval csak most fedeztük fel ezt a videót, amit önöknek is látnia kell:

Orbán Viktor miniszterelnök öccsével, ifj. Orbán Győzővel beszélget Szombathy Pál a Digi Reggeli Start című műsorában.

Minden szempontból tökéletes a videó, mutatok egy példák:

ifj. Orbán Győző: (...) a [felcsúti] Pancho Aréna pedig egy nagyon szép aréna, és oda tényleg élmény elmenni nem csak futballt nézni, hanem magát az arénát megnézni.

Szombathy: Tehát a felcsúti csodastadion díszpáholyában is azért néha ott van?

ifj. Orbán Győző: Igen, elő szoktam fordulni.

Most ezen felül is van valami hipnotikus abban, ahogy valaki, aki ugyanannyira hasonlít Orbán Viktorra mint Növényi Norbertre Fekete László hangján beszél. Az szinte mindegy is, hogy mit.

Még egy dolgot emelnék ki, kb. 11:10 körül:

Szombathy: Most az, hogy birkózásban veteránként voltak eredményei, a bátyja meg egészen jó futballista lett a maga szintjén, annak összefoglalóan mondhatjuk, hogy az volt az oka, hogy sportban is kijött a családnak egy olyan fajta erőssége, vagy jellemzője, hogy hát ilyen küzdőképesség, vagy szorgalom? Vagy melyik?

ifj. Orbán Győző:  Hát persze, hát akaratosság kell hozzá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.