Félve nácizta le a jobbikos jelöltet a Fidesz-szóvivő

Egyéb
2015 április 12., 11:10

A Fidesz.hu közölte ezt a videót Dódity Gabriella pártszóvivő délelőtti, budapesti sajtótájékoztatójáról. Elképesztően informatív sajttáj volt, a Fidesz szóvivője nagy meglepetésre a Fidesz jelöltjét tartja megválasztásra érdemesnek a tapolcai időközin, míg a másik két jelölt szerinte alkalmatlan. Pont. Ami sokkoló, az a szóvivő riadt bizonytalansága. Lehet, hogy túl sokat nézte az M1 időjárásjelentéseit? Ezzel a „Jaj, istenem, hol vagyok? Mi történik? De nagy baj lesz ebből...” hangvétellel nagyszerűen passzolna a megújult köztévébe. Még a jobbikos jelöltet is úgy nácizza, nyilasozza le, hogy majdnem sírva fakad.

 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.