18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ilyen az, amikor egy amerikai nagycsalád összeverekszik a rendőrökkel

külföld
2015 április 12., 11:28
comments 186

Nyilvánosságra hozta az arizonai Cottonwood rendőrsége a rendőrautó fedélzeti kamerájának felvételét arról a március 21-i incidensről, amiben egy ember életét vesztette, ketten pedig lőtt sérüléseket szenvedtek.

Az eset egy Wal-Mart parkolójában történt, a rendőröket egy eladó riasztotta, akit a család egyik tagja fellökött.

Gaverék a rendőröknek sem engedelmeskedtek, a négy gyerek és apjuk nekiugrott a kiérkező járőrnek, miközben az anya, az 57 éves Ruth Jézust szólongatta.

A verekedés nagyon elfajult:

A rendőrök agyonlőtték a család legfiatalabb tagját, a 21 éves Enoch Gavert.
A 28 éves David Gavert is hasba lőtték, ő azóta már távozhatott a kórházból.
Jeremy Daniels rendőrőrmester is lőtt sérülést szenvedett.

A család maradékát - az 55 éves Petert, Ruthot, a 27 éves Nathant és a 29 éves Jeremiaht letartóztatták, testi sértéssel, jogszerű intézkedéssel szembeszegüléssel és a nyomozás akadályozásával gyanúsítják őket. (Via Sky News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.