Bencsik András a Fidesz lelkét gyászolja, és az ananászhajú páwák szűk nadrágjait hibáztatja

„A Fidesz iránti szerelem kihűlt. Orbán Viktort még szeretik, de már őt sem úgy, mint régen. Ma nem lehetne békemenetet szervezni, mert a menetelők vagy áthúznának a Jobbikhoz, vagy otthon maradnának.”

– írja a Magyar Demokratában állítólag (a válasz.hu szerint) Bencsik András, aki egy Orbán Viktor iránt a végsőkig hűséges beszélő fejként, és a Békemenet egyik főszervezőjeként szerzett nevet magának. A cikkben arról is ír, hogy

„nem a stratégiával van baj, hanem a lélekkel."

De a leginkább az újhullámos ficsúrokkal van a baj:

Fotó: Orbán-Facebook, Fotosop: TBG

Orbánt már 1990-ben megszerették, de 1998-ban hódította meg az ország szívét. Ő volt a mesebeli legkisebb fiú, aki elnyerte a királylány kezét és vele a fele királyságot. Aztán a királyság másik felét 2010-ben az emberek közfelkiáltással adták neki. És azt várták, hogy ez a szoros érzelmi kapcsolat, ez megmarad. Eleinte meg is volt, de 2014 után eltűnt valahogy. Jöttek helyette újhullámos ficsúrok lehetetlenül szűk nadrágokban és zakókban, s az alapjában véve rosszul öltözött és többnyire kissé túlsúlyos magyarok zavarodottan keresték a régi igazságot, de az valahogy elolvadt.