Szabad kezet a pornóirodalomhoz!

Egyéb
2015 április 19., 17:53
link Forrás

Irodalom és szex, szex és irodalom. A Szürke ötven árnyalata óta szerintünk nyilvánvaló, hogy ez bizony női pornó. Az olvasott pornó egy francia ötletnek köszönhetően az eddigieknél jóval élvezetesebb lehet a közeljövőben. Az első kezdeményezés ugyan megbukott a crowdfundingon, de ha a jövőben felmerülő hasonló kütyük egyike sikerrel jár majd, új távlatok nyílhatnak az erotikus regények olvasói előtt.

A B Sensory az Indiegogo-n ugyan csak a várt össszeg csupán hatvan százalékát gyűjtötte össze, pedig az ötlet, amire gyűjtöttek, izgalmas.

Orgazmus távirányítással

A Kismadár fantázianevű, egyedül, vagy partnerünkkel közösen is használható vibrátort egy telefonos app erotikus írásokkal szinkronizálja. A telefon így a forró jelenetek olvasása alatt, mintha csak egy távirányító lenne, különböző rezgésmódokat vált ki az intim eszközből.

Maga a vibrátor ergonomikus kialakítású, állítólag csendes és kényelmes. Szakít a vibrátorokra jellemző, egészen sokáig leginkább csak férfialkatrésznek tűnő formákkal, és kizárólag a női anatómiát veszi figyelembe. Igen, ilyen egy nő tervezte vibrátor. Pontosabban ilyen lett volna.

Távvezérléssel akár a partner is átvehette volna az irányítást a felhelyezett vibrátor fölött, sőt az élményt akár sikamlós jelenetek felolvasásával is fokozhatták volna a partnerek.

Már csak arra kellett volna ügyelni, hogy nehogy úgy járjon valaki, mint a Csúf igazság című filmben történt, ahol a távirányító illetéktelen kezekbe került és egy munkamegbeszélést „dobott fel” a szomszéd asztalnál a gombokat kíváncsian nyomkodó kisfiú.

Hogy az ergonomikus vibrátor és az újfajta élményekre alapozó ötlet felbukkan-e még a közeljövőben? Nem lepődnénk meg rajta.

További nőkkel kapcsolatos híreket, érdekességeket találsz a feminfo facebook oldalán. Tetszik?

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.