A CÖF felfüggeszti a felfüggesztést, mert nézeteltértek az álláspontok

cukiság
2015 április 22., 11:15
comments 81

Két napja írtuk meg, hogy a CÖF felfüggesztette a Facebookos hírszolgáltatást. A drámai poszt drámai tömörségű drámai szövege szerint

„a CÖF Vezetősége úgy döntött, hogy a Civil Összefogás Fórum nem oszt meg híreket, és a továbbiakban nem tudósít eseményeiről a Facebook oldalán. Az oldalt 2015.04.21-én megszünteti.”

Erre tegnap megjelent egy új poszt, miszerint MINDENT VISSZA, csak nézeteltérés volt, bocsika.

COFVisszaMindent

A felfüggesztés felfüggesztése után végképp nem jutunk szóhoz.

Update 17:57 - Vagy unatkozó trollok trollkodnak? Csizmadia László CÖF-vezér az Origónak nyilatkozott, és eszerint nekik semmi közük az új oldalhoz.

"A facebook-on valószínűleg ráérő trollok hamis CÖF oldalt kreáltak, amiért ismeretlen tettes ellen feljelentést teszünk."

(via cink)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.