Álmomban két rákospalotai Fidesz-alapszervezet voltam, és feljelentettem egymást

politika
2015 április 22., 7:30
comments 83

Ennek a szörnyű helyzetnek vetett most véget a kormánypárt budapeszti vezetése azzal a radikális megoldással, hogy egyszerűen feloszlatja a XV. kerületi leányvállalaltot, és újat alapít helyette.

Az Index szerint annyira elmérgesedett a viszony László Tamás volt polgármester, jelenlegi parlamenti képviselő és egykori alpolgármesterei között, hogy az a munkaképtelenségig megosztotta a szervezetet. Ennek volt köszönhető az is, hogy a 2014-ben még éppen hogy parlamenti mandátumot szerző László ősszel már elbukott az önkormányzati választáson.

A hosszú ideje húzódó balhéban mindenki feljelentett mindenhol mindenkit, és feltűnt Liebmann Katalin, egykori kisgazda szőke nő is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt