Hát hova menjenek szórakozni ebben a szép időben a keményen dolgozó kisemberek, ha nem ide?

2015 április 23., csütörtök 8:28
29

De nem igazam van? Itt ez a hely, aminek másfél évszázados múltja van, három kontrasztos szegletében a klasszikus fővárosi mulatós hangulat (nem a patakiattilás vonalra, hanem a tényleg klasszikus pestire gondolunk) megfér a modernkedéstől mentes, egyszerűen csak finom étkeket készítő vendéglő mellett, és ott a májusban nyíló fröccsös-szendvicses laza Piknikplacc, aminek a neve úgy telitalálat, ahogy van. Menő DJ-k pöckölik a potmétereket, függönybe tekert, a plafonról lezuhanó lányok szórakoztatják a nagyérdeműt, aki meg inkább leülne a hangyák közé egy kicsit a párjával, családjával, bérelhet pöpec kis piknikkosarat, benne csatos üvegben házi sörrel, finom körömfaladékok mellette, no meg egy pléd, és lehet dőzsölni bárhol a Margitsziget zöldjében.

A Táncklub, fényfestéssel és hol We Love Girls, hol We Love Boys akcióval

Ez a hely a megújult Holdudvar, holnaptól alaposan reloaded. Hétköznapokon a Teraszétteremben délután 5-től 8-ig 30% diszkont a fröccsből-sörből, fájintos saját pácolású hússal töltött szendvicsek a Piknikplaccon, izzó vörös fényfestés este a Táncklubban. Az éjjeli bulihangulat hónapról hónapra változik, (a századelős mulatóval indul júniusig, akkor jön a studio54, júliusban a kubai kubai mojito és salsa lesz soron, augusztusban pedig jön a szezonzáró RAVE, kifulladásig.

Időnként angyalok szálnak alá feldobni a bulit (Freak Fusion Cabaret)

A bulikon három rezidens DJ, Dimofat, Newtone és Havlik tolja majd végig a szezont, az étteremben Tóth Attila szakmai tanácsadó vezényli a kuktákat (ő a budapesti Kispiac étteremből vagy a balaton-parti MI A KŐ étteremből lehet ismerős), tűzzsonglőrök riogatják majd a népet. És mindig lesz AKCIÓ, az egyenlőség jegyében hol a fiúk, hol a lányok kapnak kedvezményeket.

Nyitás holnap, április 24-én. Ott leszel? Nem? Nem baj, majd elmész máskor. Csak egy a fontos: ki ne hagyd az idén megújult Holdudvart!

Holdudvar a Margitszigeten, a Táncklubbal, a Teraszétteremmel és a Piknikplaccal. Háromazegyben, mint a zacskós cappuccino, csak sokkal jobb!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt