Két napon belül a második fideszes alapszervezetet oszlatták fel

2015 április 23., csütörtök 15:02
40

Az Index információi szerint a rákospalotai alapszervezet feloszlatása után csütörtökön az edelényi alapszervezet vége jött el.

A helyi Fideszben 2009 óta állandó háborúskodás ment, ekkor rakták volna ki a vállalhatatlanná vált Molnár Oszkárt, és került a helyére Daher Pierre. A párt országos választmánya végül a libanoni származású orvost indította a 2010-es választásokon, de a függetlenné váló, gumikalapácsozó-rasszista Molnár függetlenként, a Jobbik támogatásával és a helyi fideszes pártszervezet egy részével együttműködve nyert.

A választások után a Fidesz-tagok több mint fele távozott az alapszervezetből, akik meg maradtak, folytatták a belháborút. Végül Loj Balázs és tábora kerekedett felül Daherékkel szemben. Tovább bonyolódik a sztori, mert mint az Index cikkéből kiderül, a választókerületi elnök és egyben országgyűlési képviselő Demeter Zoltán jóban van Molnár Oszkár újra megválasztott polgármesterrel. Ezért fordulhatott elő, hogy az országos választmány inkább feloszlatta a helyi szervezetet.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt