Interjút adott a TV2-nek Vizoviczki verőlegénye, Tanyi György

Tbg
bűnügy
2015 április 24., 15:30
comments 82

Tavaly decemberben jött a hír, hogy elfogták a budapesti éjszakai élet egykori fejedelmének, Vizoviczki Lászlónak a verőlegényét, Tanyi Györgyöt.

Tanyi ekkorra már kevésbé volt ijesztő, sokkal inkább tűnt egy kevésbé keményen dolgozó pocakos kisembernek az elfogásról készült videóban.

Tanyit azzal gyanúsítják, hogy köze volt Prisztás József - egy másik szépreményű, azóta már kivégzett maffiózó - lovait hajtó férfi meggyilkolásához.

Tanyi ugyanakkor több olyan főrendőrre is terhelő vallomást tehetett, akiket Vizoviczki azért kent meg, hogy békén hagyják birodalmának működését. Legalábbis az egykori verőlegény ezzel magyarázza, hogy végül meggyanúsították. Szerinte nem minden sáros rendőrt kapcsoltak le a Vizoviczki ügyben.

Az interjú túl sok forró infót nem tartalmaz, de elég érdekes, Tanyi ugyanis hihetetlen álszentésggel adja elő balhéit, amikben sosem ő a hibás.

A legszebb rész, amikor a rokkant férfit véletlenül meglöki, miután - "valószínűleg a hangomtól" - megijedt. Riasztópisztolyt meg nem rosszaságból viszünk a diszkóba, hanem "mert attól azért mindenki megijed".

Nekem az is szokatlan, hogy hagyták ilyen szépen felöltözni. (TV2)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.