Itt vannak a kérdések a bevándorlásról, amiket a kormány egymilliárdért küld ki Önnek

2015 április 24., péntek 14:28
820

A napokban postázzák nyolcmillió embernek a levelet (egymilliárdért), amiben megerősíthetik Orbán Viktort abban, hogy a puhapöcsű Brüsszel helyett igenis Európa keménylegényeként lépjen fel az illegális bevándorlók ellen. Ha valaki elbizonytalanodna, Orbán felvezető leveléből puskázhat, a Vannak, akik szerint... és a Sokféle véleményt lehet hallani ... pedig egyszer csak átcsap a támogatásba és egyetértésbe, amíg el nem jutunk az utolsó kérdésig, a születendő magyar gyerekek kontra bevándorlókig. Ott már ne hibázzon senki.

Kovács Zoltán államtitkár sajnos kérdésre sem árulta el, hogy Habony Árpád van-e a kérdések megfogalmazása mögött, de már most el lehet kezdeni keresni a helyet, ahová befér pár tízezer őrizetbe vett menekült.

ovlevel

ovlevel2

Ha türelmetlen, nálunk már szavazhat is a kérdésekről. Ha pedig nemcsak Orbán Viktor levele és a kormány hónapok óta tartó, menekültellenes propagandája alapján akar dönteni, ezt még olvassa el előtte.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt