Itt vannak a kérdések a bevándorlásról, amiket a kormány egymilliárdért küld ki Önnek

POLITIKA
2015 április 24., 14:28
comments 820

A napokban postázzák nyolcmillió embernek a levelet (egymilliárdért), amiben megerősíthetik Orbán Viktort abban, hogy a puhapöcsű Brüsszel helyett igenis Európa keménylegényeként lépjen fel az illegális bevándorlók ellen. Ha valaki elbizonytalanodna, Orbán felvezető leveléből puskázhat, a Vannak, akik szerint... és a Sokféle véleményt lehet hallani ... pedig egyszer csak átcsap a támogatásba és egyetértésbe, amíg el nem jutunk az utolsó kérdésig, a születendő magyar gyerekek kontra bevándorlókig. Ott már ne hibázzon senki.

Kovács Zoltán államtitkár sajnos kérdésre sem árulta el, hogy Habony Árpád van-e a kérdések megfogalmazása mögött, de már most el lehet kezdeni keresni a helyet, ahová befér pár tízezer őrizetbe vett menekült.

ovlevel

ovlevel2

Ha türelmetlen, nálunk már szavazhat is a kérdésekről. Ha pedig nemcsak Orbán Viktor levele és a kormány hónapok óta tartó, menekültellenes propagandája alapján akar dönteni, ezt még olvassa el előtte.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.