Lehet, hogy most meg kéne próbálni egy darabig óvodások nélkül átadni dolgokat Magyarországon

Uniós forrásból korszerűsödő szennyvíztelep? Ugye önnek is az óvodások jutnak az eszébe. Tényleg nem lehet már Magyarországon politikusnak úgy exponálnia magát, hogy ne rángassanak oda pár 4-5 éves gyereket. Pár hete a kormányablakokról mondtak verset Mórhalmon, aztán egy jobbikos képviselő szülinapjára készültek műsorral Fóton, szóval érthető, hogy erről a buliról Kazincbarcika sem maradhatott le.

Az opont szerint a

"Kazincbarcika Város szennyvíztisztító telepének korszerűsítése és kapcsolódó fejlesztések projekt nyitórendezvényét 2015. április 23-án tartották a szennyvíztisztító telep irodaházának szomszédságában".

Ott volt Szitka Péter szocialista polgármester, meg pár helyi hatalmasság. Meg a képek és a leírás szerint sárga ruhába öltözött vidám ovisok, akik boldogan hallgatták a politikusokat, meg konzorciumi vezérigazgatókat arról, hogy

mekkora buli a Kazincbarcika-Berentei Térségi Szennyvíziszap Komposztáló.

Ha én óvodás lennék, egészen biztosan ilyen rendezvényeken akarnám tölteni az időt. Érdemes megnézni a képeket, hogy mennyire nagyon-nagyon élvezték a dolgot a gyerekek.

De nem akarok igazságtalan lenni, mert a tudósítás szerint az ovisok nem csak passzívan figyeltek.

"A projektnyitó a Kazincbarcikai Összevont Óvodák Kertvárosi Tagóvodája 4. számú csoportjának „Védjük a Földünket!” című műsorával zárult, majd Demes László projektvezető (Diamit Zrt.) vezetésével megtekintették a jelenlévők a beruházás helyszínét."

Mert ha valamit a vízügyes műszaki igazgatók beszédeinél is jobban szeretnek az óvodások, az a beruházások helyszíneinek megtekintése.