Leszedte a fóliát a másik dohányboltjáról a kirabolt kaposvári trafik tulajdonosa

bűnügy
2015 április 25., 17:34
comments 271

A Nemzeti Dohányboltok bevezetése óta teljesen egyértelmű volt, hogy a kirakat üvegén lévő fóliák, amik megakadályozzák, hogy az utcáról belássanak a boltba más körülményekkel együtt vonzó célponttá teszik a trafikokat a bűnözőknek.

Az a dohányboltos, akinek egy kaposvári trafikjában a 21 éves eladónő rablógyilkosság áldozata lett most a másikról levette a fóliát.

Kevés ilyen szabály van, amiből a boltosok ismételt kérése, és a sorozatos rablások ellenére sem volt hajlandó engedni a kormányzat. Elvileg ugye ha van fólia, és nem látnak be a gyerekek, akkor kevesebben fognak dohányozni, de azon kívül hogy az önmagában is elég életszerűtlen az óriási "Nemzeti Dohánybol" feliratok meg táblák miatt mindenki pontosan tudta, hogy mi van bent.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.