Mégsem tüntethet kedden Juhász Péter Orbán háza előtt

POLITIKA
2015 április 26., 06:32
comments 272

Juhász Péter pénteken jelentette be, hogy tüntetést szervez Orbán Viktor háza elé, hogy levelet dobjon be a miniszterelnök postaládájába, amiben azt kéri, hogy váltsa le Rogán Antal frakcióvezetőt. Az Együtt politikusa szerint a tüntetést akkor engedélyezte a rendőrség, de később mégis megtiltotta azt, mert szerintük az mások jogainak és szabadságának sérelmével járna, illetve

"akadályozná a környezetében élőket szabad mozgásukban, veszélyt jelentene a gyerekek fejlődésére, és sérülne a magánélete."

11196347_862000797205738_5204593229972656339_n

Juhász vasárnap reggel már azt írta Facebookjára, hogy egy tüntetést szervez csütörtökre a saját háza elé. Pontosan ugyanazzal a szöveggel, mint amivel a Cinege utcai demonstrációt is bejelentette. Arra kíváncsi, hogy ha Orbán háza előtt nem lehet tüntetni, akkor nála lehet-e.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.