Nagy erőkkel keresi a rendőrség a graffitist, aki összetagelt egy rendőrlovat

ÁLLAT
2015 április 26., 13:24
comments 45

A Los Angeles-i rendőrség állományában szolgáló szegény lefújt lovat Charlynak hívják, és igazán nem érdemelte meg mindezt.

lapd

A graffitis az R.B.S betűket írta fel a ló oldalára egy ezüst színű tagelőfilccel, miközben a rendőrök egy helyszínen vizsgálódtak épp. A Venice Beach-i lakosok szerint (itt történt az eset) a helyi fiatalok imádnak tagelni mindenre, úgyhogy bármennyire is szerencsétlen az eset, valójában már adta magát, hogy előbb-utóbb egy lóra is fog valaki.

lapd2

A rendőrség most szemtanúk jelentkezését várja. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.