A Napi Gazdaság szerint idő előtt távozhat Fazekas miniszter a kormányból

politika
2015 április 27., 03:24

A Napi Gazdaság úgy tudja, hogy a legutóbbi, múlt szerdai kormányülésen szó volt arról, hogy Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter távozik posztjáról. A lap szerint a kormányátalakítás kérdése amúgy is napirenden van, de Fazekasról rendre jönnek elő az újabb kényes hírek. A jelenleg előzetesben ülő volt moszkvai mezőgazdasági attasét, Kiss Szilárdot ő alkalmazta, a minisztérium egyik háttér cégénél a bedőlt Hungária Értékpapír Zrt. egyik volt vezetője dolgozott, a háttér cég 400 millió forintot bukott a Hungária csődjén.

photo_camera MTI Fotó: Sóki Tamás

 

De Fazekas neve, mint volt karcagi polgármester a Kun-Mediátor-botrányban is előjött.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.