Magyar siker, magyar gógyi, magyar heroinfutár

bűnügy
2015 április 27., 16:34
comments 51

Őrizetbe vett egy 45 éves magyar férfit az olasz csendőrség hétfőn Nápolyban, mert a férfi által vezetett furgonban három kilogram heroint találtak elrejtve.

A magyar rendszámú járművet Nápoly nyugati városrészében közúti ellenőrzésen állították meg a csendőrök. A hatóságok közleménye szerint a volánnál ülő magyar férfi és társa idegesnek tűnt, ezért a furgont tüzetesen átvizsgálták. A eroint a furgonban kialakított álpadlózat alatt találták meg.

A 45 éves magyar férfi büntetlen előéletű. Negyvenéves társa Tanzániából származik, nincs állandó tartózkodási helye és neve már ismert volt az olasz hatóságok számára. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.