Tavasszal még a nappalijában kampányolt Németh Szilárd, mostanra háromszoros lett a lakbére

Otrok Mátyás volt  az a dolgozó kisember, akinek újpalotai lakásában a parlamenti választások előtt Németh Szilárd rezsibiztos tartott sajtótájékoztatót. Otrok akkor az újságíróknak is elmondta, hogy mennyire örül az árcsökkenéseknek és neki ezzel az Orbán-kormány évi 61 ezer forintot spórol. 

34857

A Bors szerint most Otrok úr komoly gondban van, mert az önkormányzat felemelte 21 ezer forintról 64 ezerre a lakbérét. Az emelést azzal indokolták, hogy veje is hozzájuk költözött, ezért megnőtt a keresők száma a lakásban. Újpalotának október óta DK-s polgármestere van, de Otrok úr nem haragszik rá, együtt járnak a templomba.

Otrok úr ma is a Fideszre szavazna, még a vasárnapi zárvatartás is tetszik neki, sőt! Egyik lánya egy CBA-üzletben dolgozik, aki annak ellenére is örül a vasárnapi szabadnapnak, hogy hétközben többet kell dolgoznia.

A rezsiharc kampányfigurája egész nap a köztévé adásait nézi. Szerinte mindegy, hogy melyik párt van hatalmon, a lényeg, hogy béke és nyugalom legyen. (Bors)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.