Tényleg nem engedték be a lengyelek az országba az orosz motorosokat

közlekedés
2015 április 27., 10:54
comments 97

Az orosz motoros csoport a Terespol lengyel-fehérorosz határátkelőhelyen próbált belépni Lengyelország területére, írja az MTI. A határőrség hosszabb vizsgálat után megállapította, hogy a motorosok „nem teljesítik a beutazás formai feltételeit”: állítólag nem voltak rendben többek között az úti okmányaik és a szálláshelyük.

A lengyel határőrség közléséből nem derül ki egyértelműen, hogy a motorosok az Éjszakai Farkasok klub tagjai-e. Egyes lengyel sajtóértesülések szerint az Éjszakai Farkasok egyenként, több helyen léphetik át a lengyel határt. (MTI)

Az Éjjeli Farkasokról bővebben itt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt