Akkor is megvennéd a menő pólót csak 600 forintért, ha ezt tudod?

meghökkentő
2015 április 28., 06:59

Április 24-én, a divatforradalom napján a berlini Alexanderplatzra tették ki ezt a 2 eurós pólóautomatát, hogy megnézzék, az emberek akkor is megvennék-e a pólót, ha látják, hogy ki fizeti meg az igazi árát. Azok a munkások, akik óránként 13 centet keresnek, és napi 16 órát dolgoznak.

Az emberek csak egy olcsó pólót akartak, de végül hallgattak a szívükre, és okosabb dologra fordították a pénzüket, mind adományoztak inkább.

link Forrás

Így állítottak emléket annak az 1129 munkásnak, akik 2013-ban meghaltak, amikor rájuk omlott a bangladesi Rana Plaza ruhagyár.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.