Ha nem is égne el a Föld fele tartó Progresz a légkörben, ránk biztos nem fog hullani

külföld
2015 április 29., 18:43
comments 120
photo_camera Via n2yo

A műholdak útját követő n2yo oldal adatai alapján most éppen Hawaii felé tart a zuhanó Progresz M-27M teherűrhajó. Az orosz illetékesek biztosak benne, hogy a légkörbe csapódva elég apró darabokra hullik majd, így még földet érés elött elég, de ha mégsem így történne, ne aggódjanak.

Az útvonala alapján Magyarországot, de még Európát is el fogja kerülni. Jó eséllyel az óceán felett fog belépni a légkörbe, de az Egyesült Államok északi részén és Kanadában, illetve Ausztráliában nem árt majd résen lenni, mert ezeket még érintheti útja során.

Ezen a linken elvileg már eleve a Progresz útvonala fog betöltődni, de ha mégsem, akkor Progress 59 néven keressék az adatbázisban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.