Tarlós István már egyáltalán nem viccelődik

Budapest
2015 április 29., 7:53
comments 108

Tarlós István tegnap még Szigetvári Viktornak írt levelében viccelődve hárított, hogy felelősségük volna az Illatos úti-vegyikáosszal kapcsolatban. Valaki szólhatott neki, hogy

a fővárosi önkormányzat 18,79 százalékos részesedéssel rendelkezett a felszámolás alatt lévő társaságban.

Tarlós ma már minden támogatást megad:

„Tarlós István a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén napirend előtt bejelentette: főpolgármesterként a kormányhoz is fordul a probléma miatt, és a lakosságnak a főváros a saját mozgásterében minden támogatást megad.
Közölte, felkéri Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettest és a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. vezetőit, hogy tartsanak helyszíni szemlét az Illatos úti telepen.”

Szigetvári Viktor (Együtt) szerint nem egy évtizedes tulajdoni részesedés miatt kellene azonnal lépnie a fővárosnak, hanem mert ez egy a fővárosiakat és a fővárost érintő probléma, ahol a katasztrófavédelemnek mihamarabb lépnie kell.

A Vegyiművek területén lévő aggasztó helyzetről az alábbi cikkeinkből tájékozódhat:

Gyorsan menjünk innen, mert ez itt nagyon durva!

Brutális képek az Illatos úti katasztrófahelyzetről

A katasztrófavédelem két éve rá sem nézett az Illatos úti vegyi káoszra

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt