A zavargásokból hazazavart fiatal tudja, hogy az anyja csak jót akart neki

külföld
2015 április 30., 07:50
comments 22

Először szólalt meg a médiában az a fekete fiatal, aki azután lett híres, hogy elterjedt egy videófelvétel arról, ahogy a nagyon dühös anyja hazazavarja a baltimore-i zavargásokból.

A 16 éves Michael Singleton saját elmondása szerint sokkolva érezte magát, és szégyent érzett, amikor anyja felbukkant és üvöltözni kezdett rengeteg barátja előtt.

De ez csak az első reakciója volt, később jóval megértőbb lett:

Megértettem, hogy az anyukám mennyire törődik velem, szóval megfogom próbálni, hogy jobb legyek.

- mondta erről az ABC-nek.

A sajtó megtalálta a nőt, Toya Grahamot is, aki elmondta, hogy nem mérges már a fiára. A nő egyedül neveli hat gyermekét, és mint elmondta, csak attól félt, hogy fiából Freddie Gray lesz.

Amíg lélegzek, nem fogsz kinn állni az utcán, hogy drogot árulj. Egyszerűen csak nem fogsz ilyen életet élni. Nem velem.

- üzent a fiának is még egyszer. Hétfőn is azt üzente a fiának, hogy egyből menjen haza az iskolából, de a tinédzser nem hallgatott rá, hanem barátaival tartott. Amikor a nő kiment az utcára, és meglátta, hogy fia maszkban, kezében egy kővel áll, nagyon dühös lett. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.