Koszorúztak is az Éjszakai Farkasok Budapesten

Tbg
külföld
2015 április 30., 19:28
comments 276
photo_camera Budapest, 2015. április 30.
Alexej Galitszkij, az Éjszakai farkasok nevű orosz motoros klub tagja (b) és Szemidetko Vladimir, Oroszország budapesti nagykövetségének titkára a budapesti Fiumei úti sírkertben, a szovjet katonai parcellánál 2015. április 30-án.
MTI Fotó: Kallos Bea

A Lengyelországban nem kívánatos Putyin-barát motoros bandáról délután jött a hír, hogy Magyarországon léptek be az Európai Unió területére, és innen hajtanak tovább Pozsonyba, majd Ostravába, hogy végül Berlinben ünnepeljenek.

Úgy látszik, nem volt teljesen váratlan húzás, hogy Magyarország felé kerültek, itt ugyanis hivatalos program várta őket, az orosz nagykövettel koszorúztak a Fiúmei úton. Előzmények itt.

Galitszkij a kislányát is elhozta:

photo_camera Budapest, 2015. április 30.
Alexej Galitszkij, az Éjszakai farkasok nevű orosz motoros klub tagjának kislánya, Mila a budapesti Fiumei úti sírkertben, a szovjet katonai parcellánál 2015. április 30-án.
MTI Fotó: Kallos Bea

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.