2,4 milliárdért értékeltetjük a regionális vízművek vagyonát

2015 május 2., szombat 9:00
62

Az öt regionális vízmű által kezelt önkormányzati vagyont a becsült 2 milliárd 991 millió forint helyett 2 milliárd 393 millió forintért értékeli fel az Állami Regionális Vízművek Közművagyon Értékelő Konzorciuma, amely egyetlen ajánlattevőként nyerte meg a hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzést. Az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A közbeszerzést a regionális vízművek írták ki, de a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. képviselte őket.

A nyertes konzorcium vezetője az ECOELINE Zrt., a tagja pedig a BDL Környezetvédelmi, Tervező, Szolgáltató és Tanácsadó Kft.

Öt regionális vízmű által üzemeltetett, önkormányzati tulajdonú víziközmű-vagyonról kell átfogó vagyonértékelést elkészíteni, amelyek a következők: Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt., Dunántúli Regionális Vízmű Zrt., DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt.,  Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt.,  Északdunántúli Vízmű Zrt.

A kiírásban az összességében legelőnyösebb ajánlat lett volna a nyertes, az értékelésnél túlsúlyos volt a vállalási ár. Miután csak egy ajánlattevő indult a tenderen, így ennek nem volt jelentősége. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt