https://img.444.hu/Allamferfiak.jpg

Bátonyterenyén őrült dili lehetett ez a majális

életmód
2015 május 03., 15:41

Remek hangulatú majálisról posztolt képgalériát Bátonyterenye kormánypárti polgármestere, Nagy-Majdon József. A dzsemborin feltűnt nagy kedvencünk, Becsó Zsolt országgyűlési képviselő is. Úgy tűnik, hogy a polgármester túlélte a bátonyterenyei minibotrányt.

Még tavaly szeptemberben zárták ki a Fideszből alpolgármesterét, Horváth Tibort, aki el is indult ellene a polgármesteri pozícióért. Utána ismeretlenek púrhabot fújtak az alpolgármester autójának a kipufogójába és felgyújtották a méhkaptárait is. Nagy-Majdon József simán megnyerte a önkormányzati választást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.