Republikánus elnökjelöltnek állt az idegsebész, aki először választott szét fejüknél összenőtt sziámi ikreket

külföld
2015 május 04., 06:07

A 63 éves idegsebész, Ben Carson egy vasárnapi tévéshow-ban jelentette be, hogy elindul a republikánusok előválasztásán az elnökjelöltségért.

Carson, aki idegsebészként világhírű, elsőként ő választott szét fejüknél összenőtt sziámi ikreket, a Republikánus Párt széslőjobboldalához, a Tea Partyhoz tartozik, vagyis egyrészt kevesebb adót akar és ellenzi az állami egészségbiztosítást, másrészt ellenzi az abortuszt és a melegházasságot, vagyis gazdasági kérdésekben a kisebb állam pártján áll, amelyiknek viszont szerinte joga volna beavatkozni az emberek magánéletébe. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.