Traktorral és árvácskákból kirakott üzenettel kérte meg a kezét

vidék
2015 május 04., 12:01

Romantikus lánykérésben volt része Zsaninak, akit Tamás jól átejtett, hogy a megfelelő módon kérhesse meg a kezét.

Vaján, egy gabonavetéshez csalta el traktorral, hogy szép az idő, nézzék meg a földet. (Zsani nem fogott gyanút, „hiszen a gazda a szemével is neveli a növényeit”.) Tamás ezután a lányt oda vitte, ahol nyolc barátja árvácskákból kirakta az üzenetet, hogy:

ZSANETT! HOZZÁM JÖSSZ FELESÉGÜL?

link Forrás

Korábban Tamás mindig azt mondta, hogy 10 év után kérné meg, és senki sem szólta el magát, így Zsani nagyon meglepődött. Sőt, mint írta:

„Még jobban eltört a mécses nálam, amikor a szüleim, és Tamás családja megérkeztek a földre. Gratulálni nekünk és ez még mindig semmi, mert amikor vissza értünk a házhoz, nagy meglepetésemre a nővéremék is itt vártam a kis pöttöm Adél babával.”

(via Agroinform)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.