Mészáros Lőrincnek bezzeg nem volt gondja a földbérletei meghosszabbításával

POLITIKA
2015 május 05., 07:10
comments 185

Megéri jóban lenni a miniszterelnökkel. Miközben a Nemzeti Földalapkezelő Simicska Lajos cégeitől mind a 61 állami földbirtok bérleti jogát visszavették, a felcsúti polgármesternek, Mészáros Lőrincnek nem voltak ilyen gondjai.

Az ő bérleti szerződéseit gond nélkül meghosszabbították.

Mészáros Lőrinc jelenleg háromezer hektárnyi birtok felett rendelkezik, ez után csak földalapú támogatásból évi 210 millió forintot kap. De más területeken is jól teljesít, egy hete tízmilliárd forintos megbízást kapott Békés megyében gátak megerősítésére - korábban a gátak erősítése Simicska Közgépjének volt a felségterülete. (Via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.