Újabb szocialista brókerbotrány! Bohács Zsolt (Fidesz) lízingcéget véd devizahitelessel szemben

POLITIKA
2015 május 05., 07:21
comments 45

A Fidesz volt országgyűlési és önkormányzati képviselője és a Csongrád megyei 1-es választókerületi elnöke képviseli egy devizahitelessel szembeni perben a Lombar Lízing Zrt.-t. Bohács a perben azt próbálja elérni, hogy az adós ne minősüljön fogyasztónak, így ne kelljen elszámolniuk vele. Ez teljesen ellentétes a Fidesz álláspontjával, amely szerint a hitelszerződések fogyasztói jellegét utólag nem lehet felülvizsgálni.

Bohács azzal védekezik, hogy ő már nem politizál, de ezt a Fidesz szegedi elnöke megcáfolta. Tájékoztatása szerint Bohács jelenleg is választókerületi elnök. (Via Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.