Hatalmas tévének hatalmas visszaszolgáltatás dukál

bűnügy
2015 május 06., 10:38
comments 13

Visszaszolgaltatas

A 17 és 21 éves férfi egy fajszi dohányboltba próbált meg betörni. Nagyon érezték a bűnözést, ugyanis elfordították a biztonsági kamerát, de az ajtót csak szétbarmolni tudták, bejutniuk az objektumba már nem sikerült.

A kalocsai rendőrök egy nap alatt elkapták a két fiatalt, és lefoglaltak tőlük egy szép nagy LCD tévét is. Mivel egy ugyanilyen televíziót loptak el február 9-én éjjel a fajszi művelődési házból, ezért gyorsan összeállt a kép. A televíziót visszaszolgáltatták, a két tolvajjal szemben vádat emeltek. A fiatalkorú fiú szabadlábon védekezik, idősebb társát előzetesbe rakták. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.