Nem kerül börtönbe a győri kosarasok buszbalesetét okozó férfi

baleset
2015 május 06., 11:31
comments 44
photo_camera MTI Fotó: MTI Hírcentrum

K. Mihály még 2013. szeptember 7-én ütközött neki a Győr kosarasait szállító busznak. A klubigazgató és a vezetőedző életét vesztette a balesetben, a húsz éves Natasa Kovacsevics egyik lábát amputálni kellett. Az ügy most a soproni járásbíróságon tart, ítéletet egyelőre még nem hoztak, de az ügyész valószínűleg nem kér letöltendőt a balesetet okozó férfira. K. Mihály is súlyosan sérült, és végig megbánó magatartást tanúsított. A szakértők szerint a busz gyorsan ment és a játékosok sem voltak bekötve. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.