Az érpataki polgármester eltűnt a Facebookról

bűnügy
2015 május 07., 15:34

omz2

 

Érpatak legendás polgármesterének, Orosz Mihály Zoltánnak ma eltűnt a személyes Facebook-profilja. Felhívtuk, hogy megtudjuk, mi történt, bár azért volt némi elképzelésünk, hogy kik állhatnak a háttérben.

„Igen, a személyes profilom eltűnt, gondolom az önök hazugsággyáros, liberális elvbarátai kavartak valamit.”

A polgármester azt is elmondta, hogy talán nem örökre tűnt el az amerikai iwiw-ről, csak azt kéri az oldal, hogy igazolványával bizonyítsa, hogy az Orosz Mihály Zoltán profil mögött valóban egy Orosz Mihály Zoltán nevű valós személy áll, de egyelőre nem volt ideje Zuckerberg szabadkőműves bogaraival foglalkozni, mert valakinek az érpataki nyugdíjasokkal is törődnie kell. Addig is meg kell elégednünk OMZ politikusi profiljával, ami persze nem ugyanaz, de azért ott is mesés sormintába vannak rendezve az ortodox zsidók és a felajzott melegek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.