Három nő elrabolt és megerőszakolt egy dél-afrikai férfit egy BMW hátsó ülésén

Hazafelé tartott egy 33 éves, dél-afrikai férfi kedden reggel nyolckor, amikor egy fekete BMW-ből megszólították, és útbaigazítást kértek tőle. Csapda volt, egy fegyverrel arra kényszerítették, hogy szálljon be az autóba. A járműben három nő volt, a férfit kényeztetni kezdték, de nem lett erekciója. Ezért megitattak vele valami ismeretlen italt, amitől merevedése lett, de továbbra sem akart szexuális kapcsolatot. A kényszerszex után a spermáját egy hűtőládába tették, a férfit pedig 500 kilométerrel arrébb kitették az autóból. Azt mondták neki, hogy végeztessen HIV-tesztet, mert ők HIV-fertőzöttek.

A férfi azonnal a rendőrségre ment. A rendőrök - akik egyes hírek szerint kigúnyolták a férfit - azt mondták, hogy nem találkoztak még ilyen esettel, de nemi erőszak miatt nyomozni kezdtek a három nő ellen. Az áldozatot sokkolta az eset. Egy megerőszakolt férfiakat képviselő szervezet szerint az áldozattá váló férfiak nagyon ritkán tesznek feljelentést, pont a gúnyolódások miatt. (zimeye)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.