Három nő elrabolt és megerőszakolt egy dél-afrikai férfit egy BMW hátsó ülésén

bűnügy
2015 május 07., 15:08
comments 275

Hazafelé tartott egy 33 éves, dél-afrikai férfi kedden reggel nyolckor, amikor egy fekete BMW-ből megszólították, és útbaigazítást kértek tőle. Csapda volt, egy fegyverrel arra kényszerítették, hogy szálljon be az autóba. A járműben három nő volt, a férfit kényeztetni kezdték, de nem lett erekciója. Ezért megitattak vele valami ismeretlen italt, amitől merevedése lett, de továbbra sem akart szexuális kapcsolatot. A kényszerszex után a spermáját egy hűtőládába tették, a férfit pedig 500 kilométerrel arrébb kitették az autóból. Azt mondták neki, hogy végeztessen HIV-tesztet, mert ők HIV-fertőzöttek.

A férfi azonnal a rendőrségre ment. A rendőrök - akik egyes hírek szerint kigúnyolták a férfit - azt mondták, hogy nem találkoztak még ilyen esettel, de nemi erőszak miatt nyomozni kezdtek a három nő ellen. Az áldozatot sokkolta az eset. Egy megerőszakolt férfiakat képviselő szervezet szerint az áldozattá váló férfiak nagyon ritkán tesznek feljelentést, pont a gúnyolódások miatt. (zimeye)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.