Minden bolhából képes elefántot csinálni a magyar politikus

Tbg
politika
2015 május 07., 19:16
comments 33

Idézet az MTI-ből:

Szabó László, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára szerint a Peking és Budapest között létrejött légi összeköttetés kapu lehet Kínának Európa és Európának Kína felé. A két város között május 1-jén nyílt légi összeköttetés, az Air China légitársaság Peking-Budapest járatával.

Az oké, hogy minden politikus szeret túlozni, de minden bolhából nem kéne elefántot csinálni.

Gyors, hasraütős módszerrel gyorsan megnéztük, hogy hány "kapuja is van Európának" Kína felé Budapesten kívül. Íme a pekingi közvetlen járattal rendelkező városok:

  1. Frankfurt
  2. München
  3. Düsseldorf
  4. London
  5. Párizs
  6. Stockholm
  7. Milánó
  8. Róma
  9. Madrid
  10. Genf
  11. Barcelona
  12. Athén
  13. Bécs
  14. Varsó
  15. Koppenhága

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.