A Facebookon jelentette be, hogy kivégezte családját

Tbg
bűnügy
2015 május 09., 07:29
comments 348

Lányával, feleségével, nővérével és magával is végzett egy kanadai férfi, bizonyos Randy Janzen csütörtökön. Miután a két nőt lelőtte, és később nővérével is végzett, megírt egy Facebook-bejegyzést, majd magára gyújtotta a házat.

photo_camera Anya és lánya

Tettét azzal indokolta, hogy nem bírta elviselni, hogy egyetlen lányuk, a 19 éves Emily életét tönkretette a migrén és az emiatt kialakuló depresszió: míg osztálytársai elkezdték élni saját életüket, a lány egy hányós vödör mellett tengette napjait.

"Emily mindent megpróbált, hogy jobban legyen, de semmi nem segített rajta. Fogtam egy fegyvert, és fejbe lőttem. Most már nem hasogat a feje, és úszik a felhőkben egy napfényes délután."

photo_camera Az eredeti poszt.

A rendőrség pár órával a bejegyzés után megtalálta a házat Vancouverben, ahol a férfi elbarikádozta magát. Nem sokkal később lángok csaptak ki az épületből, ami porig égett. Egyelőre nem tudni, hányan voltak bent. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.