Megmenekült a világ kokaintermelése!

külföld
2015 május 10., 07:58

Betiltotta a kolumbiai kormány a glifozát nevű, az országban elsősorban az illegális kokaültetvények kiirtására használt növényirtószer használatát. A glifozát az ENSZ egészségügyi szervezete, a WHO szerint "valószínűleg rákkeltő".

A kolumbiai kormány az amerikaiak szponzorációjával indította be a kokaültetvények glifozátos permetezését még 1994-ben..

A kolumbiai elnök, Juan Manuel Santos szerint most új módszert kell találniuk a kokaültetvények felszámolására, az illetékesek októberig kaptak időt ennek kidolgozására. (Via BBC)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.