Megkerülhetik az orvosok az iparűzési adót

Egészségügy
2015 május 11., 11:33

A kormány a hét második felében terjeszti be azt a törvényjavaslatot, ami alapján az önkormányzatokra bíznák majd, hogy beszedik-e az orvosi praxisok után a helyi iparűzési adót. Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár szerint az önkormányzatok a jövőben nem fogják kivetni az iparűzési adót az orvosokra. Ezen felül a kormány kedvezményes hitelt ad az orvosoknak a praxisváltáshoz, így a megmaradt bevételeiket erre fordíthatják majd. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.