A Népszabadság szerint Nyerges embere válthatja Simicska emberét az adóhivatal élén

POLITIKA
2015 május 12., 06:10
comments 89

"Komolyan vehető név" is felbukkant az adóhivatal elnökjelöltjei között, írja a Népszabadság.

A lap értesülései szerint a NAV "gőzerővel" keresi a kitiltási botrányba belekeveredett Vida Ildikó utódját. Horváth Andrástól, a zöld dossziéjával és súlyos korrupciós vádjaival ismertté vált egykori NAV-ostól úgy tudják, hogy

"Tamásné Czinege Csilla neve egyre gyakrabban merül fel a hivatalon belül Vida Ildikó lehetséges utódjaként".

Horváth amúgy már több mint egy éve nem a NAV alkalmazottja. Horváth ellen Tamásné tett feljelentést információs adatok megsértését feltételezve.

Tamásné amúgy Vida bizalmi embere, első vezető pozícióját Vida első elnöksége idején kapta. Szolnoki, és a hírek szerint kiváló viszonyban van Nyerges Zsolttal, a Közgép elnökével. Férje pedig karcagi, de nemcsak földije Varga Mihály pénzügyminiszternek, hanem még jó kapcsolatban is van vele. (Via Népszabadság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.